Feedback?

Släng iväg dina glåpord, insmickrande kärleksballader eller refuserade filmmanus till karleksbrev@gmail.com

tisdag 10 februari 2009

En 35-årig invandrare och nationaldemokrat blev i helgen brutalt misshandlad av en mobb på 20 personer. Misshandeln skedde, trots förövarnas stora antal, med diverse tillhyggen såsom träpåkar, stenar och knivar - händelsen är rubricerad som mordförsök.

Nu har AFA tagit på sig skulden för dådet, vidare uttalar de sig via sin hemsida:

"Den stora polisnärvaron gjorde det svårt att agera mot mötet som hölls. Därför valde vi en annan strategi. Vi attackerade utanför nd:s partilokal i Rågsved. När Vavra Suk kom dit attackerades han och hans bil, partiets ljudutrustning samt propaganda förstördes och en handdator konfiskerades."

Ja, det är klart - att låta mötet fortgå i sann demokratisk anda vore ju uteslutet... Varför klassas inte AFA som terrororganisation? Enligt SAOB definieras terrorism som:

"användande av våldshandlingar för att sprida skräck o. därmed utöva makt; äv. o. numera i sht om användande av våldshandlingar för att uppnå vissa politiska mål"

Om inte en regelrätt lynchning av politiska meningsmotståndare stämmer in på ovanstående så vet jag inte vad som krävs. Vem ska man kontakta i ett sånt här ärende?


(in b4: Detsamma kan säkert även sägas om flera grupperingar på högerkanten)

Inga kommentarer:

Kvitter