Feedback?

Släng iväg dina glåpord, insmickrande kärleksballader eller refuserade filmmanus till karleksbrev@gmail.com

måndag 5 januari 2009

Hej och välkommen till min nystartade fotoblogg. Detta blir faktiskt mitt andra försök till att driva en blogg, mitt förra bloggprojekt självdog pga bristande intresse från både mig och läsarna. Nu tror jag dock att jag funnit rätt medium, jag har aldrig varit den dagboksskrivande typen - och sannerligen inte den som hänger ut mitt privatliv på nätet... Missförstå mig inte, jag älskar att skriva och språk av alla de slag, somliga skulle rent av kalla mig språkpolis. Min förhoppning är att jag nu ska kunna kombinera flera av mina passioner; språk, foto och onödigt vetande/kuriosa.

Det ska även sägas att jag är odisciplinerad som få när det gäller saker som inte måste göras, därför kommer jag nu att staka upp ett antal regler eller allmänna riktlinjer för hur bloggen kommer att drivas (mest för min egen skull, fast kanske finns det en och annan läsare som uppskattar det också)


REGELVERKET:
Bloggen ska ovillkorligt uppdateras ALLA vardagarVarje inlägg ska innehålla en (relativt) nytagen bildVarje inlägg ska innehålla någon form av kuriosa på något vis relevant för bildenAlla bilder ska kompletteras med kamerainställningar när så är möjligtRubrik skrives med gemenerUppdatera ALDRIG på en söndag



Bloggens första bild är tagen på den lilla ön Hven (7,5 kvkm) mitt i Öresund, trädgrenen i fokus tillhör en rönn - ett träd känt för sina rävavvisande kvalitéer. Trots dess sura egenskaper tyckte jag att motivet kändes passande som startskott.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du! här var inget döende läsarintresse, bara så du vet!

wordver: festur. det är isländska för fest!

Anonym sa...

awww :) förhastat inlägg nu reviderat efter denna hjärtevärmande information.

festur? ball, festa med islänningar blir helt klart stora flugan 2009!

Kvitter