Feedback?

Släng iväg dina glåpord, insmickrande kärleksballader eller refuserade filmmanus till karleksbrev@gmail.com

onsdag 18 mars 2009

Jag har besökt Twixdagen allt oftare på sistone, lite roligt att se vad de folkvalda gör för att förtjäna sitt uppehälle. Twixdagen samlar, för er som inte är bekanta med den, riksdagens alla twittrare. Twitter begränsar användaren till 140 tecken per inlägg - något som ofta får effekten att man låter antingen kryptisk, korthuggen eller i värsta fall dum i huvet. Kvällens twittrare bjuder inte helt oväntat, med anledning av partiledarduellen hos K.G. Bergström, på en massa lovord och hejarop från respektive läger. Särskilt sossarna sticker ut (och Monica Green i synnerhet) med sina knappt verklighetsföranrade hyllningar efter en duell som, för socialdemokratisk del, i bästa fall slutade oavgjort. Folket tycker annorlunda.

Twitter ger en inblick i politikernas vardag som inte alls är särskilt smickrande, Monica Green som jag nämnde tidigare har t.ex sysslat med följande idag:
"Aj, aj nära att missa tåget, gjorde ngt som man nästan inte får göra. Hängde mig i dörrhandtaget så länge att SJ-personal låste upp tåget"
Att ett helt tåg fullt med resenärer fick komma till jobbet lite senare idag är inget som bekymrar Green - "alla ska med" heter det ju...
"Reinfeldt pratat om nödvändigheten om att bygga kärnkraft om 30 år. inget kan ju vara mer fel vi har ju ett enormt elöverskott"
VARFÖR fortsätter dessa okunniga människor att uttala sig om saker som de inte begriper?!

Min favorit är nog ändå ett inlägg från igår:
"tittar på akuellt och äter "nyttig" mörk choklad"
Nu väntar jag bara på det första inlägget från riksdagstoaletterna; "dålig choklad... hård i magen, måste ringa kommunalråd" - åååh, teknikens under!

Inga kommentarer:

Kvitter